Egyéb

Hulladék Mentes Május

Ugyan októberben írtam blogot utoljára azért hiányzott már, hogy kicsit jobban kifejtsem a gondolataimat az életszemléletemről. Holnap lesz május elseje. Új hónap tele izgalmas tervekkel. A posztjaimból már remélem egyértelmű az a kép rólam, hogy mennyire szeretek régi dolgoknak hasznos új életet adni. Ezt most szeretném magasabb szintre emelni azzal, hogy minél kevesebb szemetet termelünk a háztartásunkban. Nem részletezném, hogy ez kinek és miért jó mert tudjuk. Legalábbis remélem, hogy mindenki tudja, hogy ez mennyire égetően fontos manapság.

Megmutatom nektek, hogy milyen apró lépéseket tehetünk azért, hogy környezet tudatosabb és élhetőbb körülményeket hagyjunk magunk után. Körbemegyünk az egész otthonunkon és megvizsgáljuk mi mindenre van barátságosabb alternatíva. Ezek után pedig mindenki szabadon eldöntheti, hogy ő miket hasznosít belőle.

Ha van kedvetek tartsatok velem és megmutatom, hogy mi mit teszünk azért, hogy élhető maradjon a környezetünk. Mert mint tudjuk sok kicsi sokra megy.

Hulladék mentes május

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s