Egyéb

Horgolj velünk karácsonyra-5. rész

Csodaszép napsütéses napjaink vannak még így lassan november közepén. A fákról lassan lehullanak az utolsó elsárgult levelek és reggelente már megcsíp a dér is. A ködösebb szürke reggeleken előjönnek a régi hideg, havas karácsonyok emléke. Amikor még kisgyerekként alagutakat tudtunk ásni a méteres hóba és a hosszú órákon át tartó játék után jól esett felmelegedni a meleg lakásban. Az elmúlt években viszont egyre nehezebben hangolódom. Amíg nincs igazán hideg nem érzem, hogy közelednek az ünnepek. Mégis ott motoszkál bennem a tervezgetés a vágy, hogy ha már kint nincs igazán télies időjárás legalább az otthonunkba csempésszük be az ünnepi hangulatot.

Ehhez ad segítséget ma nektek a Meskok horgolt design alkotója, egy többfunkciós faldísz elkészítési útmutatójával. Igazán szeretem az ilyen tárgyakat amik nem csak design elemek hanem hasznosak is. Erre a táblára kiírhatod a legfontosabb információkat, egy kedves mondatot vagy emlkékeztetőt is a családnak.

45937848_2025846767436606_7915727578109837312_n.jpg

Nézzétek meg a csodásan kivitelezett faldísz leírását ezen a linken.

Tudtátok, hogy pontosan 40 nap van még karácsonyig? Milyen kevésnek tűnik ez a maradék 5 hét. De ne aggódjatok jövünk még 5 alkalommal, hogy könnyen elkészíthető ingyenes mintáinkkal segítsünk titeket az ünnepi hangolódásban. És mi a jó a #horgoloangyalok mintáiban? Hogy nem csak karácsonykor készítheted el őket, hanem bármikor visszakeresheted.

A #horgoloangyalok előző részeit itt olvashatod:

1. Madaras szőnyeg zsinór fonalból

2. Tányér alátét zsinór fonalból

3. Kesztyű báb- mosdókesztyű

4. Galléros sál

Ne felejtsétek el megosztani az elkészült munkáitokat és írjátok oda a #horgoloangyalok hashteget, hogy mi is megcsodálhassuk őket.

Találkozzunk jövőhéten is!

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s