Egyéb

Ünnepi girland

Nekem borzasztó nehézséget okoz, hogy a lakásunkat minden ünnephez illően feldíszítsem. Egyszerűen stresszt okoz, hogy kitaláljam, hogy mi hova kerüljön mi mihez illik és egyáltalán megtervezni, hogy milyen színűek legyenek és stílusúak. Furcsa ezt tőlem olvasni? Pedig mondanám, hogy kreatív vagyok meg van szépérzékem is, de ha a saját otthonomról van szó akkor valami blokk kerül az agyamba. 🙂

A karácsonyi díszítések azért évről évre szépen fejlődnek és lassan de biztosan sikerül stílusos díszítéseket elkészíteni és összeválogatni más kézműves alkotóktól. A műfenyő hatású girland évek óta a gardróbban vár egy szebb jövőt, idén már kikerült egy fonal gömbökből álló izzósor és a tavalyi hópihés koszorú is felváltotta a tavaszi díszt. No és elpakoltam végre a húsvéti díszeket  is…. 😀 Légyszi mondjátok, hogy nálatok is akad ilyen lassú váltás.

Na de a színvallomásomat követően ma egy egyszerű de nagyszerű mintát osztunk meg veletek. Görgei-Reiner Rita egy olyan horgolt girlandot tervezett nekünk amit a teljesen kezdő horgolók is biztosan el tudnak készíteni, látványos és ami a legjobb, hogy gyorsan el is készülhet.

75317252_10157848498022318_386507362552250368_o.jpg

Rita a bejegyzésében azt is elárulja nekünk, hogy eredetileg miket is díszítettek ezek a fellógatható dekorációk.
A minta leírásához Kattintsatok IDE.

Tudjátok 10 héten át 10 mintát hoznak nektek a Horgoló Angyalok, hogy idén se maradjatok ötletek nélkül ha ajándékozásról van szó.  Amennyiben elkészítettétek valamelyik mintánkat osszátok meg velünk a #horgolóangyalok hashteget használva.

A sorozat előző részeit itt találjátok:

  1. A Mikulás szánja
  2. Tóbiás és Lenke
  3. Akvarell kép köré horgolt kép keret
  4. Karácsonyi kisegér

Kellemes Alkotást! Találkozunk jövőhéten is! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s